VIDEO: Nogometaši Orača na traktoru proslavili naslov prvaka u 2.ŽNL Zapad

Objavljeno: 03.06.2015. 08:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Youtube

Završeno je natjecanje u Drugoj županijskoj ligi Zapad, a prvak je petrijanečki Orač. Proteklog vikenda Petrijančani su na vrlo sebi svojstven način proslavili pobjedu, provozavši se na prikolici traktora kroz cijelo mjesto.

Petrijančani su u posljednjem ovosezonskom kolu pobijedili Bratstvo 4:1, a za njih su pogađali dva puta Marija Telebar i po jednom Dominik Banfić i Marko Habijanić. Tom pobjedom Orač se oprostio od 2.ŽNL Zapad. Do naslova su stigli vrlo dominantno s 59 osvojenih bodova u 23 susreta, ostvarivši 19 pobjeda te dva remija i dva poraza. Postigli su čak 101 gol te primili samo 24 pa imaju najbolji napad i obranu lige. Također u svojim redovima imaju najboljeg strijelca lige Ivana Telebara koji je zabio 21 gol.

Naslov prvaka proslavili su na vrlo osebujan način, provozavši se na traktorskoj prikolici kroz cijelo mjesto. Ipak nisu htjeli biti uštogljeni kao nogometaši iz europskih klubova koji naslove slave vozeći u autubusu otvorena krova.

Inserte slavlja možete pogledati u videu.

Na drugom mjestu završio je Omladinac iz Jurketinca s 12 bodova manje od vodećih, dok je treća Vindija. Na posljednje mjesto pozicionirala se Mladost iz Družbinca s dva boda u minusu. Družbinčani su primili su čak 118 golova, a postigli samo devet.

U istočnoj diviziji margečanskoj Mladosti ostala su još samo dva kola do kraja prvenstva, a medalje su već oko vrata. Na drugom mjestu će završiti vrlo vjerojatno vidovečka Budućnost koja ima četiri boda više od trećeplasirane varaždinske Mladosti i pet više od Slobode Tužno.

U posljednja dva kola neizvjesna je jedino borba za treće mjesto, a na posljednjem mjestu je nekadašnji ponos varaždinskog nogometa Sloboda koja ima jedan minus bod. Gol razlika je također kao i kod Družbinčana katastrofalna 5:112.

Komentari