TTS Mininogometna liga

Vodeći Art Metali Junjted istrčali u raznobojnim štucnama i tako obilježili Međunarodni dan osoba s Downovim sindromom

Objavljeno: 22.03.2016. 08:21

Zadnja izmjena: 22.03.2016. 12:19

Foto: Facebook

Odigrano je 17. kolo Mininogometne lige grada Varaždina, a vodeća momčad Art Metali na teren su istrčali u raznobojnim štucnama i tako obilježili Međunarodni dan osoba s Downovim sindromom.

Prvi su na teren u derbiju začelja istrčali Lumox i Ekipa, a uspješniji su bili igrači Lumoxa sa 4:2 i tako ostali u igri da izbjegnu poziciju „fenjeraša“ na kraju sezone.

Vodeći Art Metali Junajted na kraju su ipak rutinski upisali očekivana nova tri boda protiv India, iako je Indio vodio 1:0 i 2:1, Junajted je dvama pogocima Karla Šimeka i Nikole Šivaka, te jednim Sandija Martana mirno privodi utakmicu kraju krajnjim rezultatom 5:2.

Zanimljivo, igrači Art Metala istrčali su na teren u raznobojnim štucnama, a njihov voditelj Dado Leskovar pojasnio nam je da je to radi prigodnog obilježavanja Međunarodnog dana osoba s Downovim sindromom. Lijepa gesta vodećih.

Momčad Auto Florijanića je pak, čini se, sasvim odustala od borbe za najviše plasmane – prošarani raznim ozljedama opet nisu uspjeli skupiti dovoljan broj igrača, te je ekipa Automobila Lončar upisala pobjedu 5:0 bez borbe. Črešnjevo je također upisalo novi trobod. Iako krajnji rezultat 4:3 sugerira napetu utakmicu, na terenu je bilo malo drugačije. Nakon 4-0 vodstva ( 2xBranislav Slunjski, Kokotec, Mavrić ) došlo je do laganog opuštanja, pa je inače tehnički odlična, no taktički neiskusna ekipa Skidz uspjela samo ublažiti poraz sa tri uzastopna gola. Na samom kraju programa SZ Foi svladao je ekipu MNK Kneginec rezultatom 4:2.

Na ljestvici bez promjena - Art Metali Junajted i dalje nezaustavljivo grabe prema naslovu, sakupili su dosad 47 bodova, a slijede ih Črešnjevo sa 41 i Automobili Lončar sa 40 bodova. Pred nama je sad dvotjedna stanka (ne igra se na Uskrsni ponedjeljak ), te su nova uzbuđenja zakazana za 4. travnja.

Komentari