Za nekoliko sati Radknappove muke bliže se kraju

Objavljeno: 31.08.2011. 10:00

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: ilustracija

Saga oko transfera Luke Modrića ušla je u posljednjih 24 sata, ali značajnijih pomaka nema. Engleski mediji i dalje nagađaju o mogućim kombinacijama koje bi zadovoljile čelnike Tottenhama kako bi hrvatskog reprezentativca pustili u Chelsea, piše index.

Harry Redknapp strijepit će još nekoliko sati prije nego se na tri mjeseca Modriću zatvore izlazna vrata.

Kada je Chelsea doveo Juana Matu iz Valencije za 30 milijuna eura, činilo se kako je čvrsti stav Daniela Levyja odbio uporne kupce od Modrića, no posljednjih dana prijelaznog roka Abramović je navodno poslao novu posljednju ponudu - 45 milijuna eura.

Engleski portali pozivaju se na izjavu novinara BBC-a koji je na svom Twitter profilu objavio kako od Lukinog prelaska u redove gradskog rivala ipak neće biti ništa već kako će Spursi svoj vezni red u posljednji trenutak pojačati Scottom Parkerom koji je već i službeno zatražio raskid ugovora s West Hamom.

Modrić, koji se s reprezentacijom priprema za kvalfikacijske utakmice protiv Malte i Izraela, nikako neće biti zadovoljan ukoliko ostane na White Hart Laneu, ali nastavi li odbijati nastupe za klub najviše će štetiti samome sebi.

Chelsea se okrenuo alternativnoj meti. Iz Liverpoola je Andre Villas-Boas na Stamford Bridge želio dovesti Raula Meirelesa s kojime je surađivao u Portu, ali Redsi su glatko odbili 7 milijuna funti i Yossija Benayouna.

Više na index.hr

Komentari