ŽNS VARAŽDIN

Zajednički sastanak i predstavljanje velikog infrastrukturnog projekta

Objavljeno: 30.03.2022. 11:09

Zadnja izmjena: 30.03.2022. 11:16

Županijski nogometni savez Varaždin raspisao je Iskaz interesa za poboljšanje sportske infrastrukture za razdoblje od 2022. do 2026. godine.

Na natječaj, koji će biti raspisan u ukupnoj vrijednosti do oko 4 milijuna kuna mogu se javiti članice ŽNS Varaždin, koje su vlasnici sportskih građevina ili imaju Ugovor o korištenju sportske građevine.

Prijaviti se može interes za poboljšanje sportske infrastrukture i to za:

  1. Obnovu terena za igru (sanacija ili navodnjavanje)
  2. Postavljanje rasvjete
  3. Obnovu svlačionica (dogradnja postojećih ili adaptacija)
  4. Nabavu aluminijskih golova ili kučica za pričuvne igrače

S obzirom da se radi o velikom infrastrukturnom projektu, u kojem uz ŽNS Varaždin sudjeluju i Varaždinska županija i Hrvatski nogometni savez, iz ŽNS Varaždin organizirali su zajednički sastanak koji će se održati u ponedjeljak, 4. travnja s početkom u 11.00 sati u dvorani za sastanke ŽNS Varaždin, Zagrebačka 91, Varaždin.

Na ovaj zajednički sastanak, na kojem će biti predstavljeni detalji ovog projekta, pozvani su župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, zatim gradonačelnici Neven Bosilj, Milorad Batinić, Marijan Škvarić, Dragica Ratković, Dubravko Bilić i Siniša Jenkač, te načelnici općina Nikola Žganec, Mirko Korotaj, Sanja Kočet, Branimir Nađ, Goran Kaniški, Rajko Solar, Mladen Balaško, Darko Matković, Darko Klapša, Željko Posavec, Božidar Novoselec, Josip Jany, Marin Bosilj, Verica Vitković, Franjo Vrbanić, Bruno Hranić i Branimir Štimec.

Komentari