KOMENTAR UTAKMICE

Zekić: Ekipama poput nas je jako teško pobijediti u HNL-u

Objavljeno: 17.07.2022. 20:27

Zadnja izmjena: 17.07.2022. 22:29

Zoran Zekić, bio je zadovoljan pobjedom i osvojena tri boda, što njegovoj ekipi donosi potrebno samopouzdanje za nastavak prvenstva.

- Čestitao bi svima jer je utakmica bila odlična. Čestitao bi i navijačima koji su došli u tolikom broju pa je dekor bio prekrasan. S obzirom da je tek prvo kolo želio bi i nama i Varaždinu da sa što manje muke ostanemo u ligi. Ekipama poput nas je jako teško pobijediti u HNL-u, svaku utakmicu moraš biti na 200 posto. Danas smo imali veliki broj šansi a nismo zabili. Postojala je onda bojazan da primimo neki nesretan gol. Mislim da smo oko 60 minuta bili u jako dobrom ritmu i intenzitetu. Dobro smo radili visoki presing. Nakon toga smo malo pali, a Varaždin je neke stvari radio vrlo dobro. Tako nam se Tekli počeo uvlačiti iz centrale u desnu stranu, pa nas je malo poremetio. Jako bitna pobjeda za početak i za samopuzdanje. Naravno, ima tu još puno za raditi. Isto tako mislim da će svaka momčad do 31. kolovoza doživjeti redizajn, najavio je Zekić.

Na kraju je dodao kako početne pobjede mogu zavarati, te da je jedne sezone u prva dva kola ostario pobjede sa svojom momčadi, a na kraju ispao iz lige, te da uvijek treba ići iz utakmice u utakmicu i ne „poletiti“ prerano.

Komentari