ŽUPANIJSKI NOGOMETNI SAVEZ

ŽNS Varaždin oslobodio klubove kotizacije u iznosu od 60.000 kuna

Objavljeno: 19.05.2021. 17:46

Zadnja izmjena: 19.05.2021. 18:22

Izvršni odbor Županijskog nogometnog saveza Varaždin na svojoj je sjednici donio odluku da sve nogometne klubove s područja Varaždinske županije, bez obzira u kojem se rangu natječu, oslobodi plaćanja kotizacije za proljetni dio natjecanja.

ŽNS Varaždin tako je izašao u susret nogometnim klubovima i oslobodio ih jednog troška, s obzirom na trenutnu situaciju u kojoj se između ostalog susreti igraju bez prisustva gledatelja. To je još jedna pomoć klubovima, nakon nedavne podjele 450 lopti.

- Oslobođenje plaćanja kotizacije za proljetni dio natjecanja vrijedi i za futsal i za nogometne klubove u 3. HNL Sjever, Četvrte NL Čakovec - Varaždin te sve ŽNL ŽNS Varaždin, naglasio je predsjednik ŽNS Varaždin Nenad Horvatić te dodao da je osime toga dogovoreno s Međimurskin nogometnim savezom da se i iduće sezone, 2021/22.  održava Četvrta nogometna liga Čakovec - Varaždin.

Nakon IO ŽNS Varaždin održana je i izvještajna skupština ŽNS Varaždin na kojoj je jednoglasno prihvaćeno izvješće o radu i financijsko izvješće za prošlu godinu. Isto otako prihvaćen je plan rada i financijski plan za za 2022. godinu. Usvojene su izmjene i dopune Statuta ŽNS Varaždin, usklađivanjem s uputama HNS-a, što se najviše odnosilo na broj zastupnika te po preporuci Visokog upravnog suda svaki klub ima jedan glas.

 

Komentari