oboren novi rekord

Hvala Vam, na Facebooku nas prati Vas već više od 50 tisuća!

Da je portal eVaraždin najčitaniji portal na području Varaždinske županije i cijele regije, dokazuje i ovog tjedna oboreni rekord!
Objavljeno: 10.07.2019. 16:01

Zadnja izmjena: 10.07.2019. 16:09

Da je portal eVaraždin najčitaniji portal na području Varaždinske županije i cijele regije, dokazuje i ovog tjedna oboreni rekord!

Naime, na našem Facebook profilu prešli smo brojku od 50.000 pratitelja – zahvaljujući Vama, naši dragi i vjerni čitatelji. Najavljujemo zbog toga još više vrijednih nagrada koje ćemo u vremenu pred nama podijeliti, te nastavak predanog rada na razvoju  i unaprijeđenju našeg portala koji prepoznajte i svakodnevno pratite. Dopustite da se pohvalimo i rekordom ostvarenim u svibnju ove godine, kada smo ostvarili više od 293.000 jedinstvenih posjeta te više od 1,9 milijuna pregleda naših objava. Snažan rast doživljava i naš kanal na Youtubeu, kojega trenutno prati više 4.600 pretplatnika.

Od srca Vam hvala!

Redakcija portala eVaraždin

P.S. Ako kojim slučajem niste među 50.000 naših čitatelja koji su do sada lajkali naš Facebook profil, to možete učiniti klikom ovdje. Nećete požaliti! ;)

P.P.S. Ako želite odmah biti obaviješteni o objavi našeg eTV priloga, postanite pretplatnik našeg Youtube kanala (besplatno je, a super). Kliknite ovdje.

 

 

Komentari