Dan sestrinstva

Foto - Medicinske sestre i tehničari izložili svoja umjetnička djela u Općoj bolnici Varaždin

Objavljeno: 12.05.2023. 18:41

Zadnja izmjena: 12.05.2023. 19:16

Povodom Dana sestrinstva je u holu Službe za interne bolesti Opće bolnice Varaždin otvorena izložba umjetničkih radova sadašnjih i bivših djelatnika varaždinske bolnice pod nazivom "Medicinske sestre i tehničari umjetnici su u svojoj svakodnevici".

Obilježavanje međunarodnog dana sestrinstva, u organizaciji Opće bolnice Varaždin i Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara – medicinskih tehničara, jedan je od najznačajnijih događaja na području sestrinske profesije, a ovogodišnja manifestacija obilježava se pod sloganom "Naše medicinske sestre, naša budućnost". Vlasta Vuković Hoić, predsjednica Podružnice Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara i tehničara Opće bolnice Varaždin pohvalila je angažman medicinskih tehničara i sestara koji svoje slobodno vrijeme koriste u stvaranju umjetnosti.

- Ono što uvijek ističemo je to da su naše medicinske sestre i tehničari izuzetno svestrane osobe koje osim svog profesionalnog rada imaju i drugih sposobnosti koje pokazuju i današnjom izložbom – rekla je Vuković Hoić.

Komentari