Grad Varaždin sufinancira prijevoz studenata i srednjoškolaca

Objavljeno: 08.10.2014. 15:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Grad Varaždin raspisao je javni poziv za sufinanciranje troškova prijevoza varaždinskim studentima, ali i srednjoškolcima.

Javni poziv za prikupljanje prijava za sufinanciranje troškova prijevoza studentima visokih učilišta za akademsku godinu  2014./2015. i obrazac za prijavu, objavljeni su  na internetskoj stranici grada Varaždina www.varazdin.hr/natjecaji, a prijave s traženom dokumentacijom primaju se do 22. listopada 2014. godine.

Grad će troškove prijevoza sufinancirati onim studentima s područja varaždina kojima je mjesto studiranja od mjesta prebivališta udaljeno više od tri kilometra. Sve informacije i detalje, studenti mogu pronaći na stranicama Grada.

Troškove prijevoza Grad Varaždin će sufinancirati i srednjoškolcima za tekuću akademsku godinu.

Ovaj javni poziv namijenjen je učenicima  srednjih škola s prebivalištem na području  Varaždina kojima je od mjesta prebivališta do sjedišta srednje škole udaljenost po tarifnom daljinaru od tri do pet kilometara, a nisu obuhvaćeni drugim oblikom sufinanciranja troškova prijevoza te   učenicima  srednje škole u gradu Varaždinu koji su stekli pravo sufinanciranja troškova prijevoza sredstvima državnog proračuna za prijevoz vlakom, a udaljenost od mjesta prebivališta na području  Varaždina do željezničke postaje im je do dva kilometra.

Svi podaci i o ovom javnom pozivu mogu se pronaći na stranicama Grada Varaždina.

Komentari