HAHA, HEHE, HIHI, HOHO: Ukupno 60 djece sudjelovalo u Kampu smijeha na Rabu

Objavljeno: 27.07.2015. 16:15

Zadnja izmjena: 07.03.2016. 14:00

Foto: DND Varaždin

Ukupno šezdesetero djece sudjelovalo je na ovogodišnjem Kampu smijeha u Dječjem odmaralištu Varaždin na Rabu, u organizaciji Društva "Naša djeca" Varaždin.

Za salve smijeha među djecom bili su zaduženi programski voditelji novinarka Vika Kerekeš i glumac Jan Kerekeš, a osim smijeha kamp je bio i edukativnog karaktera.

- S obzirom na različite profile djece, zajedno smo učili biti solidarni s onima kojima je trebala dodatna pomoć u svladavanju svakodnevnih zadataka i obaveza. Svi smo zajedno stigli kući puni lijepih dojmova koje će djeca zasigurno podijeliti sa svojim roditeljima, braćom, prijateljima. Smatramo da je Kamp smijeha uspio u svim svojim naumima da bude zabavan i nezaboravan - poručili su programski voditelji.

Kamp smijeha održavao se od 17. do 24. srpnja, a već pri dolasku na Rab počelo je sa smijehom i dobrom zabavom. Djeca su podijeljena u četiri grupe, HAHA, HEHE, HIHI, HOHO pa su puštanjem lampiona u zrak simbolično označili početak zajedničkog druženja.

Djeca su se svakodnevno upoznavala kroz razne igre i radionice, pjevalo se, plesalo, kupalo u moru, uživalo u šetnjama, vježbanju, crtanju, a kada je došlo vrijeme polaska kući svi su obećali da je ovo tek početak jednog divnog druženja.

Komentari