"Mačke" i "Male marionete" najbolje na "Point International dance open"

Objavljeno: 17.05.2015. 10:59

Zadnja izmjena: 25.03.2016. 12:26

Foto: Maja Vresk

Plesačice DND Ivanec nastupile su na plesnom natjecanju "Point International dance open" što se održalo u Zagrebu, a ukupno je sudjelovalo više od 140 skupina djece iz svih dijelova Hrvatske te iz Bosne i Hercegovine i Slovenije s preko 1600 natjecatelja.

Društvo "Naša djeca" Ivanec predstavilo se s najstarijom skupinom "Mačke" koja je u 2014. godini na državnom natjecanju u jazz danceu osvojila treće mjesto. "Mačke" su u DND-u aktivne već šest godina.

Također, na natjecanju je sudjelovala i srednja skupina DND Ivanec "Male marionete". Obje skupine osvojile su prvo mjesto u svojim kategorijama, a na natjecanju je sudjelovala i skupina "Trio".

Kako saznajemo od voditeljica plesnih skupina koje su vodile plesačice na natjecanju u Zagrebu Ane Marije Županići Marine Cujzek, DND Ivanec ima šest plesnih skupina za djecu od 4 do 14. godina te iako djeluju u premalom prostoru ostvaruju iznimno velike uspjehe. Također, voditeljice su zahvalile Osnovnoj školi Ivanec koja im omogućuje da održe pojedine termine treninga u dvorani.

Već danas DND Ivanec će se s navedenim skupinama, ali i ostalima skupinama predstaviti u Kino dvorani Ivanec na priredbi povodom majčinog dana. Priredba počinje u 17,30 sati.

Komentari