Mali sportaši iz Varaždina i okolice dobro se zabavili u ljetnoj sportskoj školi

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 13.07.2015. 18:23

Zadnja izmjena: 08.03.2016. 13:58

Foto: Lumini

Lumini shopping centar ovog vikenda je bio u znaku sportskih aktivnosti i prijateljskog nadmetanja. To se sve događalo u povodu završetka ljetne sportske škole koja je ujedinila pedesetak svojih polaznika u zdravoj rekreaciji i dobroj zabavi...  

Svakog polaznika škole Stadium Bowling nagradio je besplatnim kuglanjem, ukusnim klipićima počastila je Ekos pekarnica, koja uskoro kreće i u proizvodnju bezglutenskog kruha u sklopu hipermarketa Victus.

Tako se proslavio još jedan kraj ljetne sportske škole u kojoj su od 29. lipnja do 12. srpnja klinci svih uzrasta uživali sudjelovajući u raznim aktivnostima. Mali sportaši razvijali su svoj timski duh igrajući graničara i nogomet, a snage su odmjerili i u rolanju, igrama spretnosti i preciznosti.

Lumini shopping centar razumije važnost fizičke rekreacije. Iz godine u godinu osigurava da klinci imaju prilike razvijati zdrav duh u zdravom tijelu kroz druženje i vrhunsku zabavu. Stoga je program ljetne škole kao i svake godine bio je besplatan i moguć za sve klince uzrasta od 4 do 14 godina, koji su i u ovogododišnjoj ljetnoj školi učili o zdravom stilu života i timskom radu, pritom razvijajući disciplinu i radne navike.

Ljetnu sportsku školu u vodećem regionalnom centru za cijelu obitelj podržali su Stadium Bowling i Labor.

Komentari