Mjesta za Varaždinski dječji sajam popunjena, traži se nestali crveni konjić

Objavljeno: 20.10.2014. 07:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ilustracija

Izvor: galerija-images/nestala igracka crveni konjic

Tradicija održavanja Varaždinskog sajma rabljene dječje odjeće i obuće nastavlja se u nedjelju, 26. listopada.

Kao što je to već poznato mnogim roditeljima, sajam će se održati u podrumu Hotela Turist (bivši kasino), a mjesta za prodavače su već popunjena.

- Ovo je već naš deseti sajam i pozivamo sve zainteresirane da dođu. Moći će se kupiti dječja rabljena odjeća, obuća, oprema i igračke - najavljuju organizatorice sajma.

Prodaja će započeti u 9 sati ujutro, a predviđeno je da traje do 13 sati.

- I ovoga puta pripremamo raznoliku ponudu i pokoje iznenađenje te s veseljem najavljujemo da su sva mjesta rezervirana u rekordnom roku od svega par sati iza ponoći od datuma kad je krenulo zaprimanje rezervacija. Također najavljujemo da će mjesta biti još, jer sljedeći sajam slijedi već kroz mjesec dana, o čemu ćemo rado obavijestiti sve zainteresirane - poručile su organizatorice.

Organizatorice imaju i jednu zamolbu. Na prošlom sajmu koji je bio održan 24. kolovoza ove godine, nestala je dječja igračka.

- Na prošlom sajmu organiziran je mali kutak za dječju igru, opremljen igračkama posuđenima za tu namjenu. Gotovo pred kraj sajma iz tog je kutka nestala igračka crveni konjić za skakanje. Konjić je vlasništvo djevojčice sa posebnim potrebama koja ga je koristila za vježbe. Ljubazno molimo osobu koja ga je uzela da ga vrati, kako bi djevjčica mogla nastaviti svoje vježbice - zamolile su organizatorice.

Najavljuju da će i ovog puta biti organiziran sličan kutić za igranje.

- Molimo sve da budu korektni i ostave igračke da se vrate svojim vlasnicima, jer u ovakvim slučajevima, kad nestane igračka, najteže bude povrijeđeno ipak malo dječje srce - rekle su organizatorice.

{gallery}nestala igracka crveni konjic{/gallery}

Komentari