Natjecanjem u Zalaegerszegu završeni "Sportski susreti triju gradova"

Objavljeno: 03.12.2014. 12:02

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ZŠUGV

Izvor: galerija-images/Sportski susreti triju gradova - ZSUGV

Dokaz da sport zbližava mlade ljude bio je i posljednji od tri ovogodišnja sportska susreta srednjoškolaca triju prijateljskih gradova - Varaždina, Lendave i Zalaegerszega.

Domaćin posljednjeg susreta bio je u ponedjeljak mađarski Zalaegerszeg, a natjecalo se u mješovitoj odbojci i atletici, točnije u trčanju na 60 m, skoku u dalj, trčanju na 800 m i bacanju kugle.

Varaždinska odbojkaška ekipa zauzela je prvo mjesto ispred mađarske i slovenske ekipe, dok su atletičari ukupno bili drugi. U atletici najboljima su se pokazali mađarski atletičari, dok je slovenska ekipa i ovoga puta bila treća. Atletičare je vodio trener Neno Pavliček, a na mjesto izbornika odbojkaške ekipe uskočio je Drago Posavec zbog spriječenosti trenera Ivice Đolonge.

Natjecanjem u Zalaegerszegu završeni su "Sportski susreti triju gradova". Na potpori projektu, iz Zajednice športskih udruga Grada Varaždina zahvaljuju svim mladim sportašima, trenerima i ravnateljima škola koji su prepoznali vrijednosti bavljenja sportom i koji su izašli u susret učenicima dozvolivši im izostanak s nastave.

Inače, "Sportski susreti triju prijateljskih gradova" samo je jedan u nizu projekta u kojem sudjeluje Zajednica športskih udruga Grada Varaždina, a čiji je cilj što više mladih uključiti u bavljenje sportom. Sudjelovanje u ovom, ali i osmišljavanje novih sličnih projekata, ZŠUGV najavljuje i ubuduće.

{gallery}Sportski susreti triju gradova - ZSUGV{/gallery}

Komentari