Novomarofski vrtićari pjesmom i plesom oduševili publiku

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 19.05.2015. 15:43

Zadnja izmjena: 25.03.2016. 12:04

Foto: Grad Novi Marof

U Kulturnom centru „Ivan Rabuzin“ u ugodnoj obiteljskoj atmosferi, uz glazbeno-scensko-plesni program koji su pripremila djeca i roditelji Dječjeg vrtića Novi Marof, u petak je obilježen Međunarodni dan obitelji...

Obitelj je temelj svakoga društva, najvažnija karika u lancu života svakoga od nas, utočište koje nam daje snagu i sigurnost, institucija koja čuva vrijednosti koje polako nestaju. Najveću obitelj u gradu, koja je proslavila svoj dan, čini 160 mališana, polaznika Dječjeg vrtića Novi Marof.

Oni su investicija u koju je potrebno najveće ulaganje. Oni koji će uz podršku obitelji, ustrajnost i ljubav odrasti u ljude koji će brinuti za naše društvo.

- Roditelji, bake i djedovi, najveća mi je želja, da zajedničkim djelovanjem očuvamo toplinu, ljubav i međusobno zajedništvo, da ova naša velika „vrtićka obitelj“  živi i djeluje u ostvarivanju najvažnijeg cilja za sve nas, odgojiti sretne i kompetentne ljude, koji će se u budućnosti brinuti za nas i našu zajednicu - istaknula je ravnateljica Dječjeg vrtića Novi Marof Karolina Fotak.

Dječji vrtić Novi Marof zahvaljujemo svim sudionicima programa koju su svojim sudjelovanjem pokazali zajedništvo i sinergiju obitelji i vrtića i tako raznježili srca svih prisutnih.
 

Komentari