Rođendan Dječjeg vrtića Lepoglava mališani slavili igrom i učenjem

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 28.06.2015. 18:53

Zadnja izmjena: 09.03.2016. 08:43

Foto: DV Lepoglava

Na osebujan je način Dječji vrtić "Lepoglava" proslavio rođendan svoje ustanove  uključivši roditelje u različite radionice...

Lijepo sunčano vrijeme omogućilo je da se Dan vrtića proslavi u vrtićkom dvorištu. Na samom su početku proslave, pjevajući, recitirajuči i plešući sretan rođendan svom vrtiću poželjeli vrtićki mališani.

Predškolcima, koji će na jesen krenuti u školu, ravnateljica vrtića Nada Kuča tom je prigodom uručila diplome, da bi se potom u proslavu aktivno uključili roditelji mališana. Za njih su vrtićki odgojitelji pripremili raznovrsne radionice odnosno centre – centar likovno – kreativnog izražavanja, didaktički centar, istraživački centar i glazbeno – dramsko - scenski centar.

U centru likovno - kreativnog izražavanja roditelji su zajedno s djecom slikali i modelirali. U didaktičkom su centru izrađivali različite igre, poput Čovječe ne ljuti se, viseće kuglane, pecanja ribica i slične igre.

Istraživački pak centar, ponudio je mogućnost osmišljavanje različitih igara pijeskom te istraživanje i eksperimentiranje neoblikovanim materijalima na temu izrade dvorca.

Komentari