Veselje u Dječjem vrtiću Novi Marof: "Tak veliku tortu nikad nisam imal v životu"

Objavljeno: 10.10.2015. 13:08

Zadnja izmjena: 24.02.2016. 12:34

I ove su godine, djeca polaznici Dječjeg vrtića Novi Marof, nizom aktivnosti, posjeta i velikom rođendanskom proslavom, obilježila Dječji tjedan.

Sve je započelo posjetom gradonačelniku Grada Novog Marofa,Siniši Jenkač, kojeg su posjetili najstariji polaznici vrtića s porukama o pravima djece, ispisanih na šarenim balonim, koje su djeca uz pomoć odgojiteljica povezala na ogradu ispred zgrade Grada Novog Marofa.

Mlađi polaznici iskoristili su lijepo vrijeme i svojim crtežima ukrasili prostor ispred Kulturnog centra Ivan Rabuzin. Da je važno brinuti se o zdravlju i da u zdravom tijelu leži zdrav duh, dokazala su djeca cjelodnevnom zajedničkom tjelovježbom, jogom i plesom.

Najsvečanije je bilo u srijedu 7.10. kada smo proslavili 43. rođendan Dječjeg vrtića Novi Marof. Djeca su vrtiću, njegovim polaznicima, djelatnicima i roditeljima poklonila predstavu „Ogledalce“, himnu vrtića, rođendansku pjesmu i zaželjela vrtiću puno lijepih želja.

Gradonačelnik Siniša Jenkač obradovao je 170 djece polaznika vrtića, najljepšim poklonom - velikom rođendanskom tortom.

Da je vrtić mjesto sretnog i najljepšeg odrastanja, dokazuju riječi jednog djeteta: - Tu mi je najljepše. Tak veliku tortu nikad nisam imal v životu, a sad ju imam i ona je naša, a vrtić mi je prekrasan i super jer je meni i mojim prijateljima tu lijepo - veselo je zaključio mali obožavatelj vrtića.

Komentari