Sportsko druženje učenika iz Varaždina, Lendave i Zalaegerszega

Objavljeno: 24.10.2014. 07:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ZŠUGV

Prvi od triju sportskih susreta srednjoškolaca gradova prijatelja Varaždina, slovenske Lendave i mađarskog Zalaegerszega, održan je 21. listopada u Lendavi, a Varaždin su predstavljali streličari, kuglači i nogometaši.

Prvo mjesto osvojili su natjecatelji u bowlingu koje je u Lendavi vodila Darinka Bunić. Nogometaši, pod vodstvom profesora Marijana Androvića i Darija Kosa, u revijalnoj utakmici osvojili su drugo mjesto, dok je ekipa varaždinskih streličara, pod vodstvom jedne od najboljih varaždinskih sportašica, streličarke Tanja Perec te Josipa Plečka, osvojila treće mjesto u streličarstvu.

Slijedeći domaćin sportskog druženja je Varaždin, a sportsko-prijateljsko druženje u našem gradu održat će se u studenom. Mlade sportašice i sportaši natjecat će se u atletici i košarci.

Inače, sportsko-prijateljsko druženje srednjoškolaca spomenutih gradova prijatelja održava se već desetu godinu zaredom u organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Varaždina i Lendave, koji su ujedno bili i inicijatori same akcije.

Komentari