VIDEO/FOTO: 500-tinjak varaždinskih maturanta na Korzu otplesalo Quadrillu

Objavljeno: 20.05.2015. 13:05

Zadnja izmjena: 25.03.2016. 11:50

Foto: Siniša Sović

Varaždinsko korzo točno u podne ljuljalo se u ritmu Quadrille, a petstotinjak maturanata varaždinskih srednjih škola pokazalo je pravo plesno umijeće.

Bodreni pljeskom spontano okupljenje publike, maturanti su svoj ples otplesali na taktove Straussove skladbe "Fledermauss Quadrille".

Maturantima je danas posljednji dan nastave, a dobru zabavu poželjela im je predsjednica Savjeta mladih Grada Varaždina Vanja Horvat.

- Hvala vam što i dalje već šestu godinu zaredom zajedno rušite rekorde u plesanju Quadrille. Želim vam da budete uvijek ovako veseli i zabavni, ali nravno uz jednu dozu ozbiljnosti. Dobro se zabavite i na večerašnjem koncertu i uživajte u svom danu - poručila je Horvat.

Maturante je pozdravio i varaždinski gradonačelnik Goran Habuš koji je naglasio kako Korzo već dugo nije bilo tako lijepo.

- Gledam vas od devet sati ujutro, izgledate prekrasno i ne pamtim kad je Korzo tako lijepo izgledalo. Ulazite u jednu novu sferu života, napuštate jedan način života. Pred vama su veliki izazovi, neki će se zaposliti, neki će nastaviti studirati, u svakom slučaju ulazite u novi život. Na tom vašem putu u ime Grada i u svoje osobno ime želim vam svu sreću ovoga svijeta - poručio je maturantima gradonačelnik Habuš.

A kako su se ovogodišnji maturanti snašli u plesanju Quadrille pogledajte u bogatoj fotogaleriji i video prilogu.

Komentari