Želite putovati inozemstvom? Centar za mlade Grada Varaždina zna kako!

Objavljeno: 05.07.2015. 17:10

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ilustracija

Centar za mlade grada Varaždina - VAKUUM za ljeto je pripremio plan serijskih druženja s glavnim ciljem informiranja, savjetovanja i razmjene iskustava mobilnosti za mlade učenike, studente, zaposlene, nezaposlene, članove organizacija civilnog društva, itd.

Zanimaju vas strane zemlje? Željeli biste putovati i upoznati strane ljude i kulture? Neznate kome se obratiti i kako saznati što je najbolje za vas? Treba vam jedna doza druženja u VAKUUM-u.

Prvo druženje počinje u utorak, 7. srpnja u 18 sati u prostoru VAKUUMa (bivšeg Doma željezničara u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu). Tema prve Putovnice jesu prilike za, važnost mobilnosti te iskustva studenata koji su dosad iskoristili tu priliku.

- Ovim putem, osim zainteresiranih sudionika, koji žele prikupiti korisne informacije i savjete, na suradnju pozivamo i sve koji imaju iskustvo (pozitivno ili negativno) u studentskim razmjenama u okviru Erasmus programa. Javite nam se, a mi ćemo se pobrinuti da vaša iskustva pomognu svima koji žele i planiraju koristiti ovaj kanal mobilnosti mladih - poručuju iz Centra za mlade Grada Varaždina.

Komentari