s brojnim prijateljima

Rotarijanci na cjelodnevnom druženju uz nogomet i grah

Objavljeno: 05.06.2017. 12:48

Zadnja izmjena: 05.06.2017. 12:48

Rotary Club Varaždin 1181 su po 7. puta zaredom bili organizator i domaćin hrvatskim rotarijancima, ljubiteljima malog nogometa u jedinstvenom, cjelodnevnom sportskom druženju.

U subotu su Rotarijanci na sportskim terenima sportskog centra TTS u Varaždinu, ugostili brojne predstavnike klubova, uključujući i prijatelje iz RC Zagreb Zrinjevac, RC Zagreb 1242, RC Prelog te uz domaćina i ostala dva varaždinska Rotary kluba - RC Varaždin i RC Varaždin Jug.

Na turniru su sudjelovale i mlade snage - prijatelji iz Rotaract klubova Zagreb Zrinjevac, Zagreb 1242 te Rotaract kluba Varaždin, te po prvi puta - malonogometna ekipa Borbaratok iz susjedne Mađarske. Prvo mjesto na turniru osvojila je ekipa iz RC Zagreb Zrinjevac, koja je u finalu pobijedila ekipu RC Prelog. RC Zagreb Zrinjevac, zajedno sa svojim rotaraktovcima osvojili su uz prvo mjesto na turniru i priznanje za fair play ekipu te individualne nagrade za najboljeg igrača te najboljeg golmana. Treće mjesto su osvojili domaćini - RC Varaždin 1181, koji su u utakmici za treće mjesto pobijedili RC Zagreb 1242. Nakon turnira, u odličnoj i prijateljskoj atmosferi rotarijanci su uz izvrstan grah i rashlađene gemište nastavili sa druženjem do kasnih večernjih sati.

Komentari