KAKAV TI JE TO NOS?

Soraja se pretvorila u Lorda Voldemorta

24sata.hr

Objavljeno: 29.03.2017. 15:33

Zadnja izmjena: 29.03.2017. 15:35

Foto: Instagram

Soraja Vučelić (30) često je na meti kritičara jer na društvenim mrežama objavljuje pretjerano 'uređene' fotografije, a čini se da je ovaj put uspjela nadmašiti samu sebe.

Srpska starleta na Instagramu je objavila 'fotku' na kojoj pozira u automobilu. Na istoj je, po običaju, u fokusu trebao biti njezin bujni dekolte, ali čini se da su njezini pratitelji gledali nešto drugo.

Naime, Soraja kod uređivanja 'fotke' nije na vrijeme 'povukla ručnu' pa joj nos izgleda, blago rečeno, neobično, a neki pratitelji otišli su toliko daleko da su ju usporedili s likom iz filma o Harryju Potteru - Lordom Voldemortom.

Inače, starleta je prije nekoliko tjedana proživjela pravu dramu. Krenula je na snimanje emisije, a već tada je primijetila da nešto nije u redu s papučicom za kočenje. Ipak, vjerovala je da nije ništa ozbiljno pa je nastavila s vožnjom. Agonija je započela kada se trebala zaustaviti na semaforu, a kočnice nisu reagirale.

Soraja je srpskim medijima potvrdila su njezine kočnice namjerno onesposobljene i da pretpostavlja tko stoji iza toga. Slučaj sada rješava policija. Starleti su prošle godine u centru Podgorice zapalili novi Range Rover.

Komentari