Djelatnicima HRT-a blokiran pristup Facebooku i Twitteru

Objavljeno: 07.03.2011. 17:03

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Za djelatnike HRT-a nema više društvenih mreža i online igrica na poslu. Onima koji aktivno rade na Facebooku i Twitteru u poslovne svrhe bit će omogućen pristup tim stranicama.

Mnogi novinari i urednici Hrvatske radiotelevizije ostali sa začuđeni danas rano poslijepodne kada se nisu uspjeli logirati na neke društvene mreže.

Naime, odlukom privremenog glavnog ravnatelja HRT-a Josipa Popovca danas je zabranjen pristup društvenim mrežama i domenama koje se koriste za online igre s informatičke mreže HRT-a, ističe se u službenom priopćenju s Prisavlja poslanom medijima nekoliko sati nakon donesene odluke.

Tako je uprava HRT-a blokirala stranice poput Facebooka, Twittera, Iskrice, Smokvice... kao i pristup internetskim igrama.

Ipak, s Prisavlja su poručili da će djelatnicima koji aktivno rade na Facebooku i Twitteru u poslovne svrhe biti omogućen pristup tim stranicama.

Naime, mnoge redakcije unutar HRT-a koriste se Facebookom svakodnevno kako bi proizvele svoje priče, ali i promovirale svoje tekstove na HRT-ovu profilu na Facebooku.

Komentari