Poklon za igrače

Kušajte multiplayer Call of Duty: Black Opsa 3 bez da platite cijelu igru

hcl.hr

Objavljeno: 18.02.2016. 15:49

Zadnja izmjena: 18.02.2016. 15:52

Call of Duty: Black Ops 3 je potpuno neočekivano dobio multiplayer-only izdanje na Steamu.

Prilično jasnog naziva, Multiplayer Starter Pack, ova verzija igre košta svega petnaest eura i omogućava vam slobodno igranje na rangiranim javnim serverima, kao i pristup dodatnom sadržaju za uređivanje vaših likova, oružja i snimanje videa.

Velik dio pune igre ovaj paket ne uključuje, pa tako u ovoj verziji nećete pronaći: zombije, kampanju, uređene partije, pristup modovima (koji ionako još nisu niti dostupni), pristup Dead Ops Arcade II i Nightmares modeovima te ćete biti ograničeni na 55 levela i nećete moći resetirati svoj račun. Ako vas nedostatak svih ovih stvari pretjerano ne brine, onda ste jedan od sretnika koji se mogu ležerno napucavati po nižoj cijeni.

Doduše, ova je ponuda samo privremena, a ističe zadnjim danom mjeseca, tako da imate još svega desetak dana odlučiti se odgovara li vam ovakvo izdanje ili ne. No, u slučaju da kupite Multiplayer Starter Pack i igra vam se toliko svidi da vam ponestaje sadržaja, moći ćete ju nadograditi na punu verziju, prilikom čega će vam se od cijene odbiti petnaest eura koje ste platili za Starter Pack, a uz to ćete i zadržati svoj račun. Dosta dobra taktika Activision, ponudite nam to ubuduće od samog izlaska, zašto ne.

Izvor: hcl.hr

Komentari