Lepoglava: Godišnji koncert Limene glazbe u gradskom parku

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 02.07.2014. 08:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija - Dragutin Kliček

Srebrna plaketa 2000. godine, brončana plaketa 2002. godine, zlatna plaketa 2006. godine na Državnom natjecanju puhačkih orkestara Hrvatske te osvojeno treće mjesto 2009. godine na smotri puhačkih orkestara Hrvatske u apsolutnoj kategoriji samo su neka od važnijih priznanja koja govore o kvaliteti Limene glazbe Lepoglava, koja će 4. srpnja (petak), u okviru Lepoglavskih dana, održati svoj Godišnji koncert.

Na glavnoj pozornici Gradskog parka u Lepoglavi, od 19:30 sati, članovi Limene glazbe Lepoglava, pod ravnanjem Željka Hutena, izvest će raznovrstan i zanimljiv glazbeni repertoar na kojem će se čuti raznovrsne skladbe – Alte Kameraden, Licitarsko srce, West Side Story, Bohmischer Traum, Second Suite in F, Blue Night, BillyVaugnh – Goldies, Proplakat će zora i polka Autocesta.

Gost Limene glazbe Lepoglava na koncertu će biti Josip Mraz koji će vokalno sudjelovati u izvedbi pjesme Miše Kovača – Proplakat će zora. Godišnji koncert Limene glazbe Lepoglava jedan je od najvažnijih glazbenih događaja u godini koji ljubitelji glazbe ne smiju propustiti.

Godišnji koncert Limene glazbe Lepoglava neće biti jedini nastup limenih glazbi na Lepoglavskim danima. U subotu, 5 srpnja, u 12 će sati početi nastup Pihalnog orkestra Alples Železniki, koji će u mimohodu, krenuvši od osnovne škole, doći do Gradskog parka gdje će održati kraći nastup.

Komentari