Mnoštvo sadržaja na Festivalu multimedije MOP 04 na Sveučilištu Sjever

Piše: S.S./eVz

Objavljeno: 13.05.2015. 12:39

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Arhiva eVrazdin.hr

U varaždinskom Sveučilišnom centru Sveučilišta Sjever održat će se u petak, 15. svibnja u 11 sati novo izdanje Festivala multimedije MOP 04.

Zajedničkim angažmanom Udruge MOP, pod pokroviteljstvom Studentskog zbora Sveučilišta Sjever i uz potporu Grada Varaždina, četvrti po redu Festival multimedije pod naslovom "Digital word in focus" održat će se od 21. do 23. svibnja.

Ovogodišnji cilj Festivala je razvoj zajednice kroz digitalni svijet u kojem živimo, radimo i stvaramo. Naglasak je, kao i prošle godine, na razmjeni znanja i ideja pri čemu se nastoji aktivirati što veći broj studenata, predavača, dizajnera, multimedijalnih umjetnika, glazbenika i ostalih kreativaca kako bi se međusobno razmijenila znanja i povećali potencijali.

Predstavljanju će prisustvovati članovi Udruge MOP i organizatori festivala Fran Mubrin, Anja Kralj i Hrvoje Selec te doc.dr.sc. Damir Vusić, prorektor Sveučilišnog centra u Varaždinu ispred Sveučilišta Sjever.

Na predstavljanju će ukratko biti predstavljen program festivala koji ove godine nudi zanimljive radionice, gostovanja vodećih ljudi najjačih hrvatskih digitalnih agencija te, kao i uvijek, zanimljiv i bogat zabavni program čiji će vrhunac biti u subotu navečer kada će se na Starom gradu održati već tradicionalna završna zabava popraćena zanimljivim vizualnim dodacima.

 

Komentari