Zuckerberg: Unaprijeđivanje mobilne aplikacije je top prioritet

Piše: evz/zimo.co

Objavljeno: 13.05.2012. 16:28

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

U predstavljanju strategije najveće društvene mreže investitorima, šef Facebook Mark Zuckerberg istaknuo je ciljeve kompanije i prioritete za ovu godinu, piše zimo.co

U svojoj pred IPO fazi, Zuckerberg je investitorima, među kojima se nalazi suosnivač Napstera Sean Parker i ulagač Marc Andreessen, istaknuo kako su Facebookovi ključni prioriteti za ovu godinu unaprjeđivanje mobilne aplikacije, te još jače povezati društvenu mrežu s drugim online aplikacijama kako bi stvorili bolje iskustvo oglašavanja.

Svima je već dobro poznato kako iskustvo korištenja Facebookove aplikacije na mobilnim uređajima i nije baš pohvalno, a sa svojih 488 milijuna korisnika koji koriste ovu društvenu mrežu na mobilnim platformama, Facebookov je zadatak napraviti najbolje moguće rješenje.

- Ljudi će slušati glazbu i gledati TV s ostalim ljudima kroz Facebook. Nedavno smo dosegli tu prekretnicu -  istaknuo je investitorima Zuckerberg.

Također, bilo je riječi i o kupnji Instagrama, pa tako Mark kaže kako je posao razmatran mjesec ili dva prije nego što je kupnja obavljena, no s druge strane mediji su prenijeli priču kako je zapravo sve skupa obavilo preko vikenda.

Komentari