prepuna dvorana kazališta

eTV|FOTO Hakeri i ugledni računalni profesionalci razmjenjuju znanja na FSec simpoziju u Varaždinu

Objavljeno: 07.09.2017. 13:55

Zadnja izmjena: 07.09.2017. 14:13

Foto: Luka Šalamun

Ako ste slučajno danas zamijetili gužvu pred varaždinskim HNK-om - evo i objašnjenja. Ne održava se nikakva nova predstava, nego se gotovo 500 stručnjaka iz područja informatike okupilo na 7. simpoziju o informacijskoj sigurnosti, odnosno, FSecu.

Premda je tema specijalistička i simpozij je samo za profesionalce, ipak se radi o nečemu što se tiče svih nas koji koristimo računala. 

- Akreditirano je 470 gostiju i riječ je o najvećem hrvatskom skupu o informacijskoj sigurnosti. Imamo 30 inozemnih i domaćih predavača. - izjavio nam je inicijator i organizator FSeca Tonimir Kišasondi

- Težimo biti mjesto gdje se profesionalci i hakeri - bez obzira na rod, rasu ili zaleđe - mogu susresti na neutralnom području i razmijeniti ideje i znanje te diskutirati suvremene teme, trendove i probleme u široj temi informacijske sigurnosti. - stoji na web stranici FSeca. Treba na kraju spomenuti i činjenicu da je najjeftinija ulaznica za ovaj dvodnevni simpozij - koji završava sutra - 200 eura, dok je najskuplja čak 1000 eura. Stoga je jasno da ovaj skup ima istinski međunarodni ugled. Ovdje donosimo eTV prilog s ovog značajnog i vrlo posjećenog simpozija te fotogaleriju.

Komentari