NK Varteks još jednom izgubio od NK Varaždina

Objavljeno: 23.12.2010. 14:53

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

U posljednjih desetak godina rijetko kada su bivši i sadašnji igrači, svoj revijalni susret, za kraj kalendarske godine, igrali po jako lijepom vremenu kao ove godine, a na kraju je Varaždin pobijedio Varteks.

S obzirom da su igrači koji su nastupali za bivše igrače, svi igrali jedino za klub koji se zvao NK Varteks, i logično je bilo da igraju pod tim imenom. Na kraju su poraženi, tako da je NK Varaždin, nakon lipnja kada je promijenjeno ime kluba, odnio novu pobjedu nad NK Varteksom.

U redovima bivših najmlađi je bio Leon Benko, koji je i postigao dva pogotka. Nakon šest mjeseci, na travnjacima smo vidjeli i najveću klupsku legendu Miljenka Mumleka, koji je pokazao da bi bio pravo pojačanje da igra za NK Varaždin. Bili su s njim i Balajić te Ivančić, a zaigrali su i Besek, Kastel, Težački, Mrmić...

Mladost je ipak odnijela pobjedu, a vidjeli smo i fantastičan gol zvijezde u usponu Filipa Škvorca. Mladi napadač se na jednu ubačenu loptu u 26. minuti škaricama zabio gol za vodstvo 2:1. Utakmicu su sa strane posmatrali i ostala ugledna imena VŽ nogometa, a nakon utakmice uslijedilo je i zajedničko druženje.

Naravno, sve je proteklo u iznimno opuštenoj atmosferi, uz mnoštvo zajedničkih tema za razgovor.

Varteks – Varaždin 2:5

Strijelci: 0:1 Glavina (9), 1:1 Benko (23), 1:2 F. Škvorc (26), 1:3 F. Škvorc (34), 1:4 Hojski (41), 1:5 Dreven (44), 2:5 Benko (56)

Komentari