cesta na samom ulazu u ludbreg

U Ludbregu još uvijek nije završena Frankopanska ulica - Bilić: 'Od ŽUC-a očekujemo uskoro završetak'

Objavljeno: 12.07.2017. 14:11

Zadnja izmjena: 12.07.2017. 14:12

Foto: Tomica Letina

Na upit brojnih građana kada se planira završetak Frankopanske ulice u Ludbregu s obzirom da su još uvijek radovi u tijeku i koji traju već podulje vrijeme, zatražili smo odgovor od gradonačelnika Ludbrega Dubravka Bilića.

Još u travnju 2015. godine održan je koordinacijski sastanak na temu rekonstrukcije Frankopanske ulice kada je s obzirom na pritužbe svakodnevnih korisnika prometnice Grad Ludbreg zatražio ubrzanje radova jer su radovi započeli još 2014. godine. 

- S dinamikom radova u Frankopanskoj, koji se provode već treću godinu kao suinvestitor od 25% nikako nismo zadovoljni, a prema najavama ŽUC-a očekujemo da se radovi počnu završavati u sljedeća dva tjedna. Trenutačno stanje u toj ulici je zabrinjavajuće iz sigurnosnih razloga, te očekujemo da ŽUC i Varaždinska županija ulože dodatne napore da izvođači radova napokon ispune svoje obveze. Također očekujemo i da se sanira ranije napravljen dio Frankopanske ulice. - rekao je Dubravko Bilić.

Kako je Frankopanska ulica kategorizirana kao županijska cesta postupak javne nabave provodi ŽUC Varaždin koji sufinancira radove sa 75%, a Grad Ludbreg ostatak od 25%. Vrijednost projekta je 5.586.000 kuna. 

Komentari