Habek o raspuštanju GO SDP-a: Godinu dana smo upozoravali, odluka je bila jednoglasna

Objavljeno: 10.03.2015. 20:16

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

20:55

Završena je sjednica županijskog odbora SDP-a nakon koje nam se obratio i sam predsjednik Mario Habek te je rekao:

Na večerašnjoj sjednici Županijski odbor je jednoglasno donio odluku da zbog nanošenja štete ugledu stranke uzrokovane lošim vođenjem ali i lošim obnašanjem funkcije dogradonačelnika u gradu predložimo predsjedništvu SDP-a Hrvatske raspuštanje svih organa Gradske organizacije Varaždin.

Imali smo u zadnjih godinu dvije gotovo na svakoj sjednici županijskog odbora raspravu o lošem radu, upozoravali smo na propuste, ali evo, nažalost nije bilo nikakve suradnje od strane vodstva Gradske organizacije i zato ne čudi jednoglasna odluka svih članova i članica županijskog odbora na današnjoj sjednici.

Ovakav prijedlog ide predsjedništvu SDP Hrvatske na razmatranje i čekamo na njihovu odluku

20:41

Sjednica županijskog odbora još uvijek je u tijeku, međutim, kako doznajemo od Vjerana Radelića koji je na trenutak izašao vani razgovarati na mobitel, čelništvo županijske organizacije je odlučilo da se, kako nam je Radelić rekao, "raspuštaju organi vodstva gradske organizacije, kao što je ranije bilo najavljivano u medijima".

- To je trenutna situacija, međutim tu odluku mora potvrditi još predsjedništvo stranke. Riječ je o prijedlogu županijske organizacije koji se sada šalje prema predsjedništvu SDP-a - rekao je Radelić.

Uskoro donosimo izjave i drugih sudionika sjednice...

18.46

Večeras u 19:00 sati započela je sjednica županijskog odbora SDP-a na kojoj bi se mogle dogoditi važne promjene koje se tiču varaždinske gradske organizacije spomenute stranke.  

Podsjetimo, u varaždinskim političkim kuloarima proteklih dana sve se glasnije priča o mogućnosti njezina raspuštanja, do čega bi navodno trebalo doći upravo večeras.

Sve glasnije: Habek već sutra namjerava raspustiti gradsku organizaciju SDP-a?

Nitko iz stranke nije bio raspoložen za davanje izjava prije samog početka sjednice.

Komentari