Podružnica HNS Sračinec održala Izvještajnu skupštinu

Objavljeno: 28.11.2014. 16:26

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: HNS

Izvor: galerija-images/hns sracinec

Podružnica HNS Sračinec sinoć je u Domu kulture održala Izvještajnu skupštinu na kojoj je bilo prisutno 170 članova stranke.

Na sjednici su kao gosti bili prisutni predsjednik ŽO HNS Varaždinske županije i župan Predrag Štromar.

U svojem izvješću o radu u 2014. godini te planu za 2015. godinu, Božidar Novoselec istaknuo je kako je rad HNS-a u Sračincu usko vezan uz provođenje razvojnih projekata na dobrobit svih građana obaju naselja u općini, kako Sračinca, tako i Svibovca Podravskog.

- U ovoj godini usredotočili smo se na obnovu objekata društvene infrastrukture, što ćemo nastaviti i u slijedećoj godini. Međutim ono što pripremamo u 2015. godini su počeci realizacije velikih komunalnih projekata, a to su kanalizacija u Svibovcu Podravskom, zamjena postojeće javne rasvjete sa štedljivom LED rasvjetom, izgradnja dječjeg vrtića te modernizacija svih prometnica na području općine - istaknuo je Novoselec.

Skupštini se obratio i Predrag Štromar, koji je čestitao svim članovima na vrlo uspješnom radu u podružnici Sračinec te posebno naglasio kako je općina Sračinec jedina u Hrvatskoj gdje je HNS kontinuirano na vlasti od samog osnutka općine 1993. godine.

{gallery}hns sracinec{/gallery}

Komentari