HNS-ovci se okupili na Ivančici

HNS će preferencijalni mandat ovaj put pokušati osvojiti s Batinićem - Štromar mu predao 'svoj dres'

Objavljeno: 26.07.2016. 14:05

Zadnja izmjena: 26.07.2016. 14:31

Konferencija za medije koju je sazvala Županijska organizacija HNS-a održala se na vrhu Ivanščice. Prema priopćenju HNS-a, na konferenciji je istaknuto kako je najvažniji cilj jačanje Sjevera i omogućavanje građanima jednake šanse, za obrazovanje, zaposlenje i osobni napredak.

Na konferenciji su govorili Predrag Štromar, zamjenik predsjednika HNS-a, te Milorad Batinić, saborski zastupnik i gradonačelnik Ivanca, kao i Ivan Vrdoljak, predsjednik HNS-a, a prisustvovali su i kandidati HNS-a za III. Izbornu jednicu, te HNS-ovi načelnici i gradonačelnici, kao i ostali dužnosnici stranke.

-Nisam uspio iskoristiti ono što su mi povjerili građani i stranački prijatelji, taj zadatak nažalost nisam odradio. Slučajno se, naime, dogodila ona Vlada. Loša, katastrofalna i nikakva Vlada bez odluka pa tako još uvijek nemamo odluku bitnu za početak nove školske godine. Sada skidam majicu koju sam nosio, svi je znaju jer je donijela 16.700 glasova, i zahvaljujem stranci na svemu što je napravila za mene. U tom trenutku Štromar je simbolično Miloradu Batiniću predao dres s brojem 14.

-Cilj nam je povećati broj radnih mjesta, ali i prosjek plaća, ali nam je i cilj svim našim mladima omogućiti kvalitetno obrazovanje uz jeftini prijevoz za srednjoškolce i besplatne udžbenike za osnovnoškolce, prometna povezanost također je bitna karika za razvoj našeg Sjevera – naglasio je Milorad Batinić.

-Kada predsjednik stranke dolazi u 3. izbornu jedinicu on dolazi u organizaciju koja je najjača, najozbiljnija, koja je vjerodostojna, koja je stabilna i koja ima rezultat. A ako išta treba Republici Hrvatskoj, to su vjerodostojnost, stabilnost i rezultat - rekao je Vrdoljak. Dodao je i kako se u III.izbornoj jedinici nada i mandatu više nego na prošlim izborima.

Komentari