sa smoljancem u bolnici

eTV: ŠTROMAR O KOALICIJI U MAROFU 'Ne podupiremo mi Hrenića, nego on podupire Smoljanca'

Objavljeno: 27.03.2017. 13:58

Zadnja izmjena: 27.03.2017. 14:32

Tijekom današnjeg posjeta bolnici u Novom Marofu upitali smo župana Štromara o suradnji s gradonačelnikom Jenkačem kao i o navodima da ne podupire koaliciju HNS-a, SDP-a i liste Darka Hrenića.

>> Štromar u Bolnici čekao na Križanića i Stričaka, Stričak obećao doći kad mu objasne tko je ravnatelj

Kad se radi o suradnji s Jenkačem, Štromar je izjavio da su zajednički radili na rješavanju imovinsko-pravnih pitanja zahvaljujući čemu se sada može krenuti u izgradnju novog bolničkog paviljona. Štromar je potom izrijekom dao podršku nedavno sklopljenoj koaliciji:

- Ja potpisujem odobrenja i da se kojim slučajem ne slažem s koalicijom, ne bih je ni odobrio. Na potpisivanju sporazuma nisam bio jer je u isto vrijeme kod nas gostovao potpredsjednik vlade. Hrenić je shvatio da Reformisti nisu stranka s kojom se nešto može uraditi. Ne podupiremo mi Hrenića, nego on daje potporu Smoljancu. - izjavio je Štromar.

Podsjetimo, novomarofski HNS nije sasvim jedinstven glede suradnje s Darkom Hrenićem, bivšim predsjednikom stranke u gradu koji se svojevremeno prilonio Čačićevim Reformistima, dok na ove izbore izlazi s nezavisnom listom.

>>eTV: Hrenić negira verbalni sukob s HNS-ovcima, Šantek raskol: "Štromar nas podržava!"

Došlo je čak i do verbalnog sukoba u javnosti između Hrenića i određenih HNS-ovaca, što je Hrenić na prošlotjednog konferenciji za medije opovrgnuo. Zoran Šantek, sadašnji predsjednik HNS-a u Novom Marofu, potvrdio je da postoje pojedinci koji se suradnji sa Hrenićem protive, no prema njegovim riječima - odlučila je većina.

Komentari