Bivši krojač Ivan Antolek - novi igrač ciparske Ayia Nape

Objavljeno: 12.02.2015. 15:43

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Međimurske novine

Bivši nogometaš Varaždina, Ivan Antolek nakon raskida sa slovenskim Zavrčem pronašao je novi angažman. Antolek će u drugom dijelu sezone braniti boje ciparske Ayia Nape...

Antolek je svoju nogometnu afirmaciju doživio u Varaždinu, a za tada bivšeg varaždinskog prvoligaša debitirao je u sezoni 2011./2012.. U toj sezoni postigao je dva pogotka, a sljedeće sezone preselio je u ciparsku AEK Larnacu. Nakon što se nije naigrao u dresu ciparskog prvoligaša, vratio se u Hrvatsku, točnije u Goricu. Tamo se zadržao do prošle sezone te u novoj sezoni pojačao redove slovenskog prvoligaša Zavrča. Za slovenski sastav postigao je dva pogotka, a uprava je na polusezoni raskrstila s njim i još petoricom bivših varteksovaca.

Našao je novi angažman pa će u drugom dijelu sezone igrati za ciparsku Ayia Napu. Riječ je o posljednjeplasiranoj ekipi Prve ciparske lige, no situacija nije bezizlazna. Njegova nova momčad ima dva boda manje od pretposljednje Doxe i tri boda manje od desetoplasiranog Othellosa.

- Očekujem dobru minutažu i važno je da me zaobiđu ozljede. Pozicija na ljestvici nije bajna pa su ambicije ostanak u ligi - rekao je 22-godišnji napadač Ivan Antolek .

Komentari