Ivandija najavljuje Ligu za prvaka: Tek sad nas očekuje pravi posao

Objavljeno: 01.04.2015. 12:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Nenad Kovačić

Rukometaši Gradskog rukometnog kluba Varaždina 1930 u srijedu od 19 sati u dvorani na Dravi igraju susret prvog kola Lige za prvaka protiv Poreča.

Varaždinski rukometaši uvjerljivom pobjedom protiv Bjelovara oprostili su se od Premijer lige. U 26 odigranih kola rukometaši Silvija Ivandije upisali su 21 pobjedu, četiri poraza i jedan remi te završili na vodećem mjestu Premijer lige, ponovivši prošlosezonski uspjeh.

- Treba čestitati dečkima jer nije lako dvije godine zaredom biti na vrhu Premijer lige. Na kraju smo uvjerljivo stigli do prvog mjesta i tako potvrdili kvalitetu, no tek sad nas očekuje pravi posao - istaknuo je trener GRK Varaždin 1930, Silvio Ivandija čiju ekipu čeka Liga za prvaka. Tamo se se boriti s PDD-om Zagreb, našićkim Nexom, Porečom, Umagom i Dubravom.

- Krećemo od nule, puni želje i motivacije te u kompletnom sastavu što je vrlo važno. U dobrom smo ritmu i vjerujem da uz pomoć publike možemo do drugog mjesta koje vodi u SEHA ligu - rekao je Ivandija.

Četvrtfinalist Lige prvaka, PPD Zagreb je svijet za sebe, no varaždinski rukometaši vjeruju da će se za drugu poziciju boriti s Našičanima.

- Nexe ove sezone igra na vrlo visokom nivuo i neće nam biti lako u tim susretima. Vjerujem da će nijanse odlučivati - dodao je Ivandija.

Susret prvog kola Lige za prvaka Dabrovi igraju u srijedu od 19 sati u dvorani na Dravi. Protivnici su Porečani protiv protiv kojih su Varaždinci u Premijer lige upisali pobjedu i poraz.

- Očkekujem mnogo jaču i težu utakmicu nego u prvenstvu. Porečani su se za drugi dio sezone pojačali i također najavili pohod na SEHA ligu, no vjerujem da uz podršku Varaždinki i Varaždinaca možemo do slavlja - zaključio je Ivandija.

Komentari