Lopovi, sitni ali nasilni

'Maznuli' torbicu, više desetaka kokoši, a u Trnovcu i fizički nasrnuli na mladića

ilustracija

Objavljeno: 22.02.2016. 12:41

Zadnja izmjena: 22.02.2016. 13:01

U nedjelju, 21. veljače oko 18.20 sati, dva su nepoznata počinitelja u ulici Zeleni put u Trnovcu, ušla u kuću i fizički su napali mladića starosti 19 godina.

Kako su danas izvjestili iz varaždinske policijske uprave, lopovi koji nisu prezali od nasilja iz kuće su potom otuđili novac. Policijski službenici intenzivno tragaju za počiniteljima ovog kaznenog djela.

Ukradene 'Hrvatice'

Od 19. do 20. veljače u ulici Franje Račkog u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kokošinjac vlasništvo 65-godišnjaka, iz kojeg je otuđio više desetaka komada kokoši 'Hrvatica'..

Visina materijalne štete se procjenjuje na više tisuća kuna, a policijski službenici i u ovom slučaju poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja kaznenog djela.

'Maznuo' torbicu

U subotu, 20. veljače u predvečernjim satima u Oštricama, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo vlasništvo 54-godišnjaka. Iz vozila je otuđio žensku torbu s dokumentima i osobnim stvarima.

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela, a materijalna šteta se također procjenjuje na više tisuća kuna.

Komentari