sveti ilija

Priveden vozač koji se dovodi u vezu s jučerašnjom teškom prometnom nesrećom

Objavljeno: 12.06.2022. 08:59

Zadnja izmjena: 12.06.2022. 09:21

IZ PU varaždinske izvijestili su kako su policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin pronašli su 39-godišnjeg muškarca koji se dovodi u svezu s prometnom nesrećom koja se dogodila u subotu, 11. lipnja između  1:00 i 3:50 sati u Vinogradskoj ulici u Svetom Iliji, u kojoj je smrtno stradao 48-godišnji pješak.

  • On priveden, pronađeno i vozilo - Muškarac koji se dovodi u svezu s prometnom nesrećom, javljaju iz PU varaždinske, priveden je u policiju  te će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće. Također je pronađeno i teretno vozilo  koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći te će se na istom provesti očevid i potrebna vještačenja.
  • Najverojatnije gurao bicikl - Podsjećamo, kako je utvrđeno očevidom,  48-godišnjak je najvjerojatnije gurao bicikl uzbrdo s desne strane kolnika iz smjera Školske u smjeru Vodovodne ulice, kojom prilikom nije bio označen reflektirajućom odjećom ili materijom.
  • Vozilo na njega naletjelo i odbacilo ga - U jednom je trenutku na njega, najvjerojatnije prednjim desnim dijelom naletjelo  teretno vozilo te ga odbacilo na asfaltirani prilaz dvorištu. Pješak je uslijed udara preminuo na mjestu događaja, a smrt je konstatirala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je izašla na mjesto događaja.
  • Pobjegao s mjesta nesreće - Na mjesto događaja izašao je i zamjenik Općinske državne odvjetnice u Varaždinu koji je zajedno s policijskim službenicima proveo očevid te naložio obdukciju preminulog. Tijelo nesretnog muškarca je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin.Vozač vozila je nakon prouzročene prometne nesreće napustio mjesto događaja, a da nije pružio pomoć stradalom, niti o događaju obavijestio policiju i hitnu pomoć, izvještavaju iz PU varaždinske.

Komentari