Aktivnosti CISOK-a u prosincu: Radionice za učenike osnovnih i srednjih škola

Objavljeno: 03.12.2014. 09:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Andrej Švoger

Tijekom prosinca u CISOK Varaždin nastavlja sa svojim aktivnostima te će se svakodnevno održavati radionice za učenike osnovnih i srednjih škola, u već dogovorenih dvadeset termina, između 11.30 i 15.30 sati.

Također , CISOK Varaždin će se predstaviti učenicima završnih razreda i njihovim roditeljima u nekoliko osnovnih škola iz naše županije.

Osim navedenih radionica, 5. prosinca će obilježiti Međunarodni dan volontera, s početkom u 9,30 sati.

Volontiranje kao prilika za razvoj kompetencija i način upravljanja karijerom. Zašto volontirati i koja su iskustva CISOK-ovih volontera? Gdje se i kako javiti za volontiranje? Aktivnost je planirana kao susret i razmjena iskustava volontera i organizatora volontiranja sa svima koji su zainteresirani uključiti se u inicijativu koja je i na našim prostorima sve raširenija - poručuju iz CISOK-a.

I dalje će se održati radionica pisanja molbe, prijave i motivacijskog pisma, 16. prosinca u 11 sati, a svakodnevno se održava i informatička radinica na koju se potrebno prethodno najaviti, a termini održavanja radionice određuju se u dogovoru s najavljenim sudionicima.

Prijave na aktivnosti obavljaju se telefonom na broj 042 302 179, zatim e-mailom [email protected], a kontakt osobe su Marijana Dodigović i Sanja Ježić. Sudjelovanje na svim aktivnostima je besplatno.

Komentari