Bolnici u Čakovcu „Pipo“ donirao opremu vrijednu 100 tisuća kn

Objavljeno: 04.02.2012. 10:41

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: mnovine.biz

Direktor Perutnina Ptuj–Pipo Čakovec mr.sc.oec. Predrag Šegović, dr.vet med, uručio je  vrijednu donaciju  Županijskoj bolnici Čakovec. Riječ je o posebnoj bušilici vrijednoj 82 tisuće koja s kompletnom opremom za operativne zahvate košta 100 tisuća kuna.

- Za nas su potrošači uvijek na prvom mjestu. Ne samo kada za njih proizvodimo ukusne i kvalitetne proizvode, već i kada im je potrebna pomoć - kazao je tijekom predaje donacije,  direktor Perutnine Ptuj–Pipo Čakovec i dodao da ga raduje kada poduzeće može pomoći, posebno u ovim teškim vremenima ekonomske krize.

Danas je tako u mozaik što bolje zdravstvene skrbi u Županijskoj bolnici Čakovec pridodan još jedan kamenčić i donirana su sredstva za kupnju posebne opreme za operativne zahvate kirurškom odjelu, pišu Međimurske novine

Direktor bolnice Dragutin Kopasić, dr.med., spec. anesteziolog i dr. Robert Grudić, rukovoditelj djelatnosti na kirurškom odjelu, zahvalili su u svoje osobno ime, ali i u ime svih bolničkih pacijenata Perutnini Ptuj –Pipo Čakovec za novu vrijednu donaciju.

Inače, radi se o posebnoj bušilici  koju odlikuje optimalni broj okretaja, snaga, preciznost i velika mobilnost zbog baterijskog napajanja.

Koristi se za izvođenje operacija na koljenima, kukovima i drugim kostima.

Komentari