zasluge i krivnja

Čačić: "Lukačić je propustio stotine milijuna projekata, dogodi li se to ovima sad, idu doma!"

Bivši župan Štromar u svom govoru u Sračincu, Krunoslava Lukačića nazvao je zaslužnim za sve projekte koje Županija trenutno realizira...
Objavljeno: 04.10.2018. 10:59

Zadnja izmjena: 04.10.2018. 11:11

Foto: Luka Šalamun

Iz redova njegove stranke danas je županu Radimiru Čačiću došlo pitanje o radu AZRE, a vijećnik Mihael Liber vjerojatno je aludirao na aplauz Krunoslavu Lukačiću na svečanoj sjednici u Sračincu, kojega je bivši župan Predrag Štromar u svom govoru nazvao zaslužnim za sve projekte koje Županija trenutno realizira.

>>FOTO: HNS i Reformisti na svečanoj sjednici u Sračincu odmjeravali 'mišiće' - evo što je bilo i tko je došao

Čačić je rekao kako u Azri rade uglavnom isti ljudi, međutim da su promijenili „nalogodavca“ i „izvršitelja“ – Nalogodavac je bio bivši župan, a izvršitelj g. Lukačić. Napravili su ništa. Četiri milijuna godišnje. Što ne znači da g. Lukačić nije bio u stanju nešto napraviti. Čim sam došao i dao im da nešto rade, radili su ozbiljno i dobro. Da je ostao Štromar, Lukačić i dalje ne bi radio ništa.

Međutim, Lukačića je, unatoč tomu, prozvao da se propustio javiti na cijeli niz projekata – Propustili smo cijelo Kulturno dobro, stotine milijuna smo bacili jer se nismo ni javili. Sad je nova ekipa, nije važno čiji su - njihov posao je da ne propuste. Ako išta propuste, idu doma i na to me upozoravajte. Lukačić je morao primjetiti da postoje ti programi. Ovi sada možda ne budu gori, bumo vidli, ali nećemo im dati šansu da budu gori!, glasio je Čačićev odgovor na današnjoj skupštini.

 

Komentari