novogodišnji prijem

FOTO Čačić svečano primio predsjednike mjesnih odbora i predsjednike dobrovoljnih vatrogasnih društava

Objavljeno: 08.01.2018. 16:39

Zadnja izmjena: 08.01.2018. 16:43

U Županijskoj palači je u nedjelju, 8. siječnja, održan novogodišnji prijem za predsjednike mjesnih odbora s područja Varaždinske županije, kao i predsjednike dobrovoljnih vatrogasnih društava, a prisutan je bio i župan Radmir Čačić, njegova posebna savjetnica Natalija Martinčević i dožupan Robert Vugrin. 

U prepunoj Skupštinskoj dvorani okupljene je pozdravio župan Radimir Čačić koji je izrazio zahvalnost na dolasku i iskazao zadovoljstvo brojem okupljenih.  

- U prioritetne zadatke županijske vlasti spada i koordinacija aktivnosti načelnika i gradonačelnika na zajedničkim projektima, kao i komunikacija sa svim građanima Županije te prepoznavanje njihovih potreba i uvažavanje sugestija. Na razini mjesnih odbora, s obzirom da su pojedini čelnici jedinica lokalne samouprave stava da je ta komunikacija nepotrebna, a s obzirom da su mjesni odbori i dobrovoljna vatrogasna društva stup djelovanja svakog našeg mjesta, sela i zaselka, odlučio sam pozvati njihove predstavnike povodom božićnih i novogodišnjih blagdana te njima i njihovim obiteljima zaželjeti sve najbolje u 2018., zahvaliti na društveno korisnom radu te naglasiti spremnost za suradnju sa svakim od njih pojedinačno – istaknuo je Čačić.

Napomenuo je da su on osobno i vodstvo Županije svjesni da su, uz projekte čija se vrijednost mjeri u stotinama milijuna kuna, pa i eura, kao što su izgradnja brze pruge i druge infrastrukture, projekte u obrazovanju i zdravstvu te pripremu projekta Regionalnog centra za civilnu zaštitu i spašavanje, koji uključuje i vatrogastvo, za naše građane jednako vrijedni i mali, životni projekti kao što su kvaliteta javne rasvjete, kvalitetan rad udruga, podrška Županije kod lokalnih manifestacija te niz drugih aktivnosti, u čemu je Županija također spremna pomoći te dati i financijsku podršku.

 

 

 

Komentari