poprilično jaki argumenti

Čehok naveo glavne razloge zašto bi se kamp reprezentacije trebao graditi baš u Varaždinu

Objavljeno: 18.07.2018. 11:14

Zadnja izmjena: 18.07.2018. 11:29

Prije nekoliko dana pisali smo o Čehokovom prijedlogu HNS-u da se u Varaždinu gradi kamp reprezentacije, umjesto u Zagrebu, a ovo su prema njegovom mišljenju glavni razlozi za taj poduhvat. 

Iako su mnogi mislili da je ideja o gradnji nacionalnog kampa u Varaždinu potaknuta Dalićevim uspjehom, gradonačelnik Čehok potvrdio je kako je inicijativa još 2006. godine predložena pokojnom predsjedniku HNS-a Vlatku Markoviću, a istaknuo je i glavne preduvjete za njezinu realizaciju u Varaždinu. 

- Varaždin je najbolji izbor jer ideja da se ruši dio velesajma kako bi se na Kajzerici gradio stadion je promašena ideja. Varaždin ima svu potrebu sportsku infrastrukturu - stadio NK Varteks, teniski teren, zatvorene i otvorene bazene, hrvačku dvoranu, teretane. Prometno smo odlično povezani autocestom, a imamo i svoj aerodrom. Tu je i naš izbornik i vrhunski liječnički tim ljudi. Varaždin je idealan jer može ujedno ponuditi i gradski, urbani život i sadržaje. To je logičan izbor iz gospodarskog, financijskog, prometnog, sportskog, urbanističkog, razvojnog i bilo kojeg kuta gledišta - rekao je Čehok

Komentari