radovi vrijedni 165 tisuća kuna

Čehok u Poljani Biškupečkoj povodom završetka radova na igralištu: 'Na red dolaze sva prigradska naselja'

Objavljeno: 06.07.2018. 12:53

Zadnja izmjena: 06.07.2018. 13:08

Foto: Luka Šalamun

Danas je u Poljani Biškupečkoj gradonačelnik Ivan Čehok sa zamjenikom Zlatanom Avarom i stručnim suradnikom u Zajednici sportskih udruga Varaždina, Denisom Mladenovićem obavijestio javnost o završenim radovima na obnavljanju tamošnjeg igrališta u vrijednosti od 165 tisuća kuna. Bilo je riječi i o planovima da se nastave uređivati i druga igrališta u varaždinskim mjesnim odborima, a uskoro se očekuje početak radova na igralištu u Jalkovcu u iznosu od 135 tisuća kuna. 

Radovima na igralištu u Poljani Biškupečkoj, koji su iznosili 165 tisuća kuna, povukao se novi asfalt, sanirali golovi i povukle linije, a gradonačelnik Čehok najavio je velike planove u narednih godinu dana oko izgradnje i obnove dječjih i sportskih igrališta te komunalne infrastrukture po svim varaždinskim mjesnim odborima.

- Uvidjeli smo da treba sanirati ili izgraditi nova vanjska sportska igrališta pa je tako prva na redu bila Poljana Biškupečka nakon čega odmah slijedi igralište u Jalkovcu. Također, u planu su i dječja igrališta te košarkaško igralište u Hrašćici i igralište kod Graberja, igralište u Zbelavi i ostalim mjesnim odborima. U sljedećih godinu dana, svi će doći na red i obnovit ćemo sve što treba - rekao je Čehok

Komentari