CISOK-ova besplatna radionica "Najčešća pitanja na razgovoru za posao"

Piše: eVz

Objavljeno: 20.04.2015. 20:17

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ilustracija

Varaždinski Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri u drugoj polovici travnja organizira nekoliko aktivnosti. Tako će se u četvrtak, 23. travnja u 13 sati održati radionica pod nazivom "Najčešća pitanja na razgovoru za posao".

Spomenuta je radionica namijenjena svim građanima koji se žele dobro pripremiti za razgovor za posao. Korisnici će na radionici imati priliku čuti koja su to pitanja koja poslodavci obično postavljaju na razgovoru za posao te će uz stručnu pomoć moći pripremiti vlastite odgovore na navedena pitanja.

CISOK svojim korisnicima svakodnevno nudi i informatičku podršku. Na radionicu se potrebno prethodno najaviti, a termini održavanja određuju se u dogovoru s najavljenim sudionicima.

Ciljna populacija su nezaposlene osobe koje se teže snalaze na računalu. Korisnici uče o osnovama rada na računalu kako bi se mogli kasnije lakše sami snalaziti u pretraživanju i prijavljivanju na oglase za posao.

Radionica se održava četiri uzastopna dana po dva sata dnevno.

Na radionice se svi zainteresirani mogu javiti na broj telefona 042 302 179, putem e-maila: [email protected] ili osobno na adresu CISOK-a Varaždin (Ul. Ivana Kukuljevića 12, Varaždin) od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati.

 

Komentari