na aktualcu postalo osobno

Kolarić Cepaneca nazvao budalom, a Cvetko Habušu: 'Ne želite rebalans radi tvrtke u kojoj vam radi supruga!'

Objavljeno: 01.07.2016. 09:45

Zadnja izmjena: 01.07.2016. 10:36

Foto: Sonja Ognjenović

Aktualni sat Sjednice Gradskog vijeća počeo je oštro. Vijećnica Cvetko je prvim pitanjem na aktualnom satu rekla što misli. Habušu je poručila da je direktno odgovoran za neizglasavanje rebalansa proračuna te da nije poduzeo ništa, osim galame u medijima.

– Kolege koje su došle s konkretnim prijedlozima ste izvrijeđali. Riskirate prijevoz putnika, zbog kupnje jednog kioka. Je li istina da ne želite rebalans, jer koncesiju nije dobila tvrtka u kojoj radi vaša supruga?” - pitala je Cvetko.

- To što ste vi uspjeli odgovoriti je čista obrana vas i vaše stranke, jer već dva vijeća niste izglasali rebalans. Trebate vidjeti na koga građani upiru prste. Ako idemo na osobni nivo, pripremit ću se za sljedeći put da iznesem stvari o vama koje bi građani trebali znati. - odgovorio je Habuš

Kolarić vs. Cepanec

Vijećnik Kolarić vijećnika Cepaneca je nazvao budalom. Time je objasnio zašto je Cepaneca prozvao u jednom lokalnom tjedniku, da je odgovoran za neizglasavanje rebalansa, jer nije dao svoj glas. 

Nije izostavljena ni tema smeća. Martinčević je ponovno tražila od Habuša da se izjasni oko konkretnih poteza oko saniranja bala u Brezju. 

- Kako mislite da ćemo riješiti smeće ako se Grad neće zadužiti? Dajte mi rješenje. Fond daje 60%, otkud nam ostatak od 40% ako se ne zadužimo? - odgovorio je Habuš.

Prokomentirao je kako će u rujnu doći peti direktor Fonda i peti ministar u njegovom mandatu te da će i s njim probati mirnim putem doći do rješenja. Ako to ne bude uspio, odlučno je najavio tužbu. 

Komentari