pročitajte

Na današnju sjednicu Gradskog vijeća pozvani Jakovljević i Svetec, evo zašto

Objavljeno: 26.11.2021. 09:37

Zadnja izmjena: 26.11.2021. 09:59

Danas se održava sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina, a kako je nedavno najavljeno na dnevnom će se redu naći i rasprava o HNK koju je predsjednica Gradskog vijeća Zdravka Grđan odgodila do ove sjednice.

Obzirom na to da sada posjeduju očitovanja gradonačelnika, Odbora za kulturu te Ministarstva kulture koje je Zdravka Grđan tražila, očekuje se odgođena rasprava o radu te institucije. Osim te točke, na dnevom redu sjednice naći će se još osam točaka, među kojima su i Prijedlog odluke o prodaji zemljišta u Gospodarskoj zoni Brezje, gdje je zemljište otkupila tvrtka Vodopija d.o.o. iz Jalkovca te izbor i imenovanje članova Upravnog vijeća.

Također, na sjednici će gradski vijećnici izglasati zaslužne osobe i udruženja kojima će se 6. prosinca na svečanoj sjednici Gradskog vijeća dodijeliti Javna priznanja Grada Varaždina. Na današnju sjednicu su, između ostalih, pozvani i Jasna Jakovljević iz Hrvatskog narodnog kazalištam i Zoran Svetec kao bivši ravnatelj JUGS-a, jer će na sjednici biti riječi i o toj gradskoj ustanovi.

Komentari