Dora Markotić Martinez hrvatska Miss Interneta

Objavljeno: 14.03.2011. 13:29

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Varaždinski Dori Markotić Martinez dodijeljena je titula Miss interneta. Rezultati su bili poznati već prije nekoliko mjeseci, a Dora je nedavno napokon i okrunjena kao najljepša na internetu.

Ovu laskavu titulu, Dora je osvojila glasovima čak 700 tisuća posjetitelja Internet portala www.miss-interneta.hr.

Dora Markotić Martinez je druga Hrvatica, nakon prošlogodišnje pobjednice Diane Skec koja je titulu najljepše Hrvatice dobila na najmasovnijem mediju na svijetu. Dora je od prvog trenutka bila na prvom mjestu u poretku i očekivano osvojila titulu najljepše. Ove godine planira uživati u novo osvojenoj tituli i upisati fakultet.

Novopečenu miss najmasovnijeg izbora ljepote u Hrvatskoj u aktualnoj godini očekuju brojne obaveze,a pored mnoštva poklona ističe se estetski zahvat po izboru misice.

Krunidbu nove miss interneta Dore Markotić Martinez izvršila je vlasnica izbora Ana-Marija Kirin. Titula prve pratilje miss interneta pripala je gimnazijalki iz Rijeke Lari Miljević,a titulu druge pratilje nosi zgodna studentica iz Osijeka Ivana Čuljak.

eVaraždin.hr je nedavno odradio i video intervju s njom, gdje nam se pobliže predstavila i ispričala više o daljnjim planovima u karijeri.


Izvor: miss-interneta


Komentari