Edukacijski centar Udruge Zora poklanja dvije radionice

Objavljeno: 22.03.2011. 08:39

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Edukacijski centar udruge Zora raspisuje javni natječaj za besplatno održavanje dvije edukativne aktivnosti (radionica i predavanje) za udruge i neprofitne institucije iz Međimurske županije u 2011, na koji se mogu prijaviti do kraja ožujka.

Udruge koje se prijave u zadanom roku (31.03.) u prijavi trebaju poslati podatke o organizaciji, motivacijsko pismo uz obrazloženje i navođenje razloga zašto je radionica potrebna organizaciji. Cijeli natječaj možete pročitati ovdje.

Udruga Zora je nevladina i neprofitna organizacija koja radi na promicanju ljudskih prava, rodne ravnopravnosti i prava manjina kao i edukaciji te podizanju svijesti o problemima od općeg društvenog interesa, nenasilju, zdravlju i cjeloživotnoj i ne-institucionalnoj edukaciji.

Udruga djeluje od 2003. godine u Međimurskoj županiji, međutim uključuje se u relevantne nacionalne kampanje koje se strateški uklapaju u njeno djelovanje.

U sklopu udruge djeluje Edukacijski centar u sklopu kojeg se provode radionice i ostali oblici neformalne edukacije te se izdaju različiti edukativni alati.

Više o Udruzi Zora, na njihovim web stranicama.


Komentari