FOI: Počela nastava za poslijediplomce menadžere

Piše: FOI

Objavljeno: 05.12.2011. 10:27

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Na Fakultetu organizacije i informatike počela je nastava za šestu generaciju poslijediplomaca na specijalističkom studiju „Menadžment poslovnih sustava“ (MPS).

Voditelj studija je prof.dr.sc. Tihomir Hunjak koji je i održao prvo predavanje, a studentima se obratio i dekan FOI-a prof.dr.sc. Vjeran Strahonja koji im je poželio puno uspjeha u stjecanju novih specijalističkih znanja i vještina te naglasio da se FOI specijalistički studij temelji na najnovijim istraživanjima i trendovima u području menadžmenta te da su upisom na specijalistički studij donijeli dobru odluku za svoj osobni razvoj, kao i za razvoj sredine u kojoj rade.

Poslijediplomski specijalistički studij MPS namijenjen je svima koji žele steći nova znanja iz područja vođenja i upravljanja suvremenim poslovnim sustavima, svima koji žele razumjeti međusobne veze organizacije, poslovanja, menadžmenta i utjecaja suvremenih ICT, a stečena znanja primijeniti u rješavanju poslovnih problema.

Nastavni program studija prilagođen je potrebama praćenja aktualnog razvoja suvremenih menadžerskih tehnika u upravljanju poduzećima.

U izvođenju nastavnog programa sudjeluju ugledni hrvatski stručnjaci koji su svojim znanjem i iskustvom na raspolaganju studentima sve do izrade završnog specijalističkog rada.

Studij traje 3 semestra, a završetkom studija stječe se 90 ECTS bodova i akademski naziv sveučilišni specijalist menadžmenta poslovnih sustava, skraćenim nazivom univ.spec.oecc menadžmenta poslovnih sustava.

Komentari